DM-lång

Jahaja, idag sprang man DM lång, faste efter brorsan såklart så det vart inte alls långt.
Råkade anmäla mig till både nån Sigtuna tävling och sen till Halikko. Och lite halvt till 25-manna, vad tänker jag med ibland? Och jag är ju anmäld till DM-medel också, men såg att det var jävligt långt bort så vi får se. Fick höra att det var i Väsby, och då tänkte jag på Upplands Väsby, men icke, det är Väsby 5km norr om Alunda!

Imorn är det skola igen, blä, fast slutar tidigt iallafall, efter alla tråkiga lektioner. Matte, samhällskunskap och engelska. Usch. Och efter tror jag att jag ska gå till Olmed Ortopediska eller fan det hette. Måste fixa mina hälar nu. Och sen ner på stan såklart, har hittat så jäkla mycket att köpa. Jävla csn o inte ge studiebidrag den här månaden!

Gud jag är så trött, och nu ska jag rita tre jävla ansikten.

Talk

You can take a picture of something you see
In the future where will I be?
You can climb a ladder up to the sun
Or write a song nobody has sung, or do
Something that's never been done..

Jag skulle blogga ordentligt idag tänkte jag, men nu är jag för trött för det. Så jag ska byta lakan och sen gå och sova.
Hade gk idag och gjorde klart min musmatta:



Jag säger nja, och att jag suger på gk. Men jag antar väl att jag går det för att lära mig?
Och så vill jag påpeka att bollarna eller blommorna på vänstra sidan ska se lite amatörmässiga ut.

Gick en lång dag till i skolan idag, jag orkar seriöst inte det här längre, köper godis varje dag för att hålla energin uppe, vilket slutar i ännu mer finnar än vad jag hade innan och då blir jag sur för det.
Och jag tänkte ta mina nya klackar imorn, men det gör för ont, plus att jag går som en kossa i dom. men vi får se.

När jag kommit hem idag efter jag gått in på willys och köpt lingonsylt och en tidning, så har jag suttit och följt Coldplays liveblog från düssendorf i tyskland, eller ja det är ju inte Coldplay som skriver, utan the coldplay messenger. Förstår ni vilket underbart jobb det är?

Och förresten trodde jag att jag skulle spela sönder Coldplay men det går nog inte, blir bara värre och värre nu efter konserten också, dom är kungliga! 
Just nu har den här låten spelats lite fler gånger än alla andra.. 



Imorn är det gulasch till lunch, pappas är god men hur är det med skolans?
Och Äntligen Freeedag! Är så skoltrött att jag skulle kunna döö.. och hur länge har vi gått? 1 och en halv vecka. Värdelöst. Men imorn är det iallafall sovmorgon, min enda sovmorgon.
Men imorn har jag iallafall bokat in fredagsmys, det blir Kenny starfighter en påse popcorn och kanske lite räkor på det.
Pusshej och håll humöret uppe!

Are you lost or incomplete?
Do you feel like a puzzle?
You can't find your missing piece
Tell me how do you feel?
Well I feel like they're talking in a language I don't speak
And they're talking it to me..

...Obeskrivligt bra...

Curse missed opportunities..

.. Am I, a part of the cure
Or am I part of the disease..


Imorn har jag äntligen gk! så mysiga lektioner, synd att det bara är två dagar i veckan.
Annars har jag inte gjort så mycket idag, mediekommunikationen var tråkig, pratade om olika typer av kommunikation. Svenskan var ja va ska man säga, jag tror jag ligger på lite högre nivå än vissa andra, även fast jag hatar svenska. Men tjejer som uttrycker hur dumma dom är genom att fråga och jag citerar "Ska vi skriva med en penna asså *tugg-tugg på tuggummit*" och vissa andra har inte ens godkänt i svenska A. Sen hade jag idrott i regnet, ramla i leran, och förlorade stafetten på grund av de, rackarns!
Sen skulle jag till skolsköterskan, och hon är som hon är. Hon satt seriöst och googlade, och ville att jag skulle titta på sökresultaten tillsammans med henne, jag menar, det kan jag fan göra hemma. Så ja, tydligen så är jag laktos numera, eller ja, ska testa om jag är det, i en vecka, men det räcker nog inte för att få fram det. Och dessutom åt jag precis en skål med glass.


Imorn blire spaghetti och massa frikadelli till lunch, nää jag skoja bara, köttfärssås.

... Confusion never stops
Closing walls and ticking clocks
Gonna, come back and take you home
I could not stop that you now know....

I changed for good.

Jag har svårt att kora tråkigaste skoldagen, står mellan måndag och onsdag, som tur är är det dom dagarna jag slutar tidigt på. men ändå. Matte, samhällskunskap och engelska eller Mediekommunikation, Svenska och idrott, inte helt okej.
Idag gick ganska bra faktiskt, utom matten, varför har jag valt matte c och matte d, någon som kan påminna mig? Madde och jag flumma runt värre än vanligt, väl behövligt på samhällskunskapen, även fast vi fick massa konstiga blickar från folk som är engagerade och intresserade på riktigt av skitämnet, jag beundrar dom.

Var hos syon idag, och dam dam dam, det är inget fel på mitt schema utan spanskakursen satte aldrig igång på grund av för lite intresse! YEEEEEEEEEEEES!! Och jag räknade antal kurser jag har kvar, 20st! Usch och fy och blääää, men vissa tar ju slut nu efter jul så förhoppningsvis har jag inte så mycket i 3.an. Bara ett år kvar, ett år. Så om jag räknat rätt har jag 8 kurser i 3:an, istället för 12 som jag har nu i tvåan, fast bara 10 åt gången. Förresten så är nya syon tusen gånger bättre än gamla tjocka vikarien.

Imorn ska jag till skolsköterskan, tänk att man är tvungen att boka tid hos en sån. Ska dit för mina hälar, fy fan vad ont det gör, kan seriöst inte gå ordentligt här hemma, smyger runt på tå hela tiden. och inget högklackat blir det heller, eller klackat överhuvudtaget. Jag som köpt nya.

Imorn är det rökt skinka och potatissallad till lunch, hejsvej.

Nobody said it was easy,no one ever said it was so hard.

Jag skulle skriva om konserten om det inte var så jäkla svårt att sätta ord på den. Men det kommer någon gång, mest för min egen skull. Jag menar, ingen av er 2 läsare vill ju egentligen läsa, ni läser nog mer bara för att ni känner att ni måste bara för att vi känner varandra. Ja, så är det nog.


Skolan var riktigt jobbig idag, fick reda på att matte C bara är ekvationer och funktioner. Samhällskunskap är lika tråkigt som jag förväntade mig, och engelskan var ingen hit.



So I looked in your direction,
But you paid me no attention,

Coldplay-bilder

Mina egna bilder kommer, annars kan jag ju skryta med att jag (och anna) är med på bilder på aftonbladet, jag ser hemsk ut och hatar bilder på mig, men det här får ni inte missa!

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/supersommar2009/article5674864.ab

Mina egna bilder kommer sen nån gång.

Jag är med i en sån där... Tävling.






Klicka här --> Originalet

Hemma från RSC

Sprang för en gångs skull idag, finalen på rsc.
I regnet, gick ganska bra, om man inte jämför med andra alltså.
Jag är ganska nöjd.
Tävlade mot Boris med bästa tid mellan andra och tredje kontroll, men kaufeldts ville åka hem direkt så han hann inte komma i mål, och jag såg ingen prisutdelning och ingen fika.
Träffade lite människor iallafall, en kort stund, men på söndag blir det längre!

Väskan är fullsmock också, tuungt. behöver en större.

Imorn är det skola, bajs. Kan inte ta ut sovmorgonen heller, utan får åka till pappas jobb ett tag, ska passa på attt skriva ut scheman! Och efter skolan ska jag ner på stan (igen) med Jennifer :)

4 dagar kvar nu! Känner av en förkylning, ska försöka skjuta up den ett tag.


Uppsala - Sveriges trevligaste stad.

Var i Uppsala idag med Anna.
Mycket shopping, mycket prat, mycket trevligt.
Gjorde av med mer än 1300kronor men fick rätt mycket för det ändå.
Ett par skor, en kortärmad stickad tröja, en t-shirt, en tröja, ett par tights (lacktights har jag för mig att det heter, men det låter fel.) , en väska, nagellackborttagningsmedel och hårspännen.
Träffade tvillingarna på gina tricot också! Kul, har inte sett dom sen eksjö :)
Notera att idag har jag cyklat 6km i regn, vi säger att det var menat som träning.

Sen har jag städat ur (läs: vikt om allt) i garderoben, halva iallafall. Den är helt full av bara massa skit jag ändå inte vill använda.
Har även piffat till naglarna, flera gånger, men inget vart bra så tog bort allt. Imorn lägger jag på nån ganska neutral rosa färg.

Att göra imorn :
Fortsätta med garderoben
Fortsätta med naglarna
Fixa "skol"-väskan
Prova kläder
Tvätta (träningskläderna ska användas på kvällen!)
Anmäla mig (om det går,) till rsc på kvällen.
Springa, (om jag kommer dit)
Äta upp glassen som finns kvar.
Kanske lite tårta också.
Och kanske städa lite.

Hmm

"Tårgasattack på konsert i Stockholm
Musikfestivalen Voice 09 utsattes för en tårgasattack på lördagskvällen.
35-40 ungdomar i publikhavet skadades, enligt polisen. "

Jag säger bara, aj mina ögon.. Sved så in i norden! Men jag hann inte tänka på det, jag sprang.

.

Morgondagen ändrad.
Jag ska till Maxi, INNAN tävlingen. Orkaa.
Och jag borde sova, jag ska springa imorn! Upp tidigt, uppe sent.

Och jag har inget hår kvar. Det är så tunt, och det behövs redan klippas igen, sitter med diadem hela dagarna för att slippa ha det i mina ögon.

Sommarlovet är snart slut. Får försöka göra det sista till något bra. 

Imorgon

Morgondagens upplägg:
-L100-dubbeln medel start 11.00, tur att tävlingen är nära.
Springa 2km med otränade ben efter en lillebror som tror det är på liv eller död och springer snabbare än Frida orkar med. Tur att han springer fel ibland så jag hinner vila.
- Duscha
- Pussa på vänner
- Äta lunch på tc.
- Åka så snabbt som möjligt mot märsta trakterna för att åka in till huvudstaden.
- Shoppa upp så mycket pengar som möjligt, men spara lite till Coldplay!
- 20.00 står jag i kungsträdgården med kära vänner och ser när dom dör när Darin kliver in på scen. Haha, jag hoppas dom inte är så besatta. Och sen skakar jag rumpan till Svennebanan. Nu när jag tänker efter är det inte ens bra artister. Jag kommer säkert må piss också som jag gjorde på rix fm.
- 23.00 är det slut och jag tar tåget hemåt.

Film!

Äntligen en ny lista! Snart får jag filmer som bröllopsduellen, I taket lyser stjärnorna, The wrestler, Kenny begins och marley and me hem till mig! Och många andra såklart.

Och idag borde jag tränat, eller tja, jag borde träna varje dag. Men nu dyker jag verkligen upp på långhundradubbeln med otränade ben, värre än vanligt skulle jag nästan kalla det.

Och jag måste till stan och shoppa nu, in desperate need of new clothes!

Förresten tänker jag nästan bara i engelska idag, lever i Dawsons Creek för tilfället. Har snart sett klart säsong 1! (Som jag redan sett en och en halv gång.)

PS. Mitt schema har lagts ut, det suger.

Fira födelsedag

På torsdag firar jag min brors födelsedag. Har redan fixat present! Och imorn lägger jag till dom sista detaljerna på kortet!

Tvingade ut honom på en promenix i skogen för att leta blåbär, och till min stora förvåning fanns det jättemycket! Brukar komma hem med en burk där man fortfarande kan se botten, men i år fick jag nästan en hel skål! Om brorsan inte vart så tjurig hade jag fått hela skålen! Men iallafall, imorgon överraskar jag mamma med en blåbärspaj. Om jag hittar något recept vill säga.

Jag är hungrig, ses på lördag!

Hemma

Ja nu är jag hemma och har fått igång internet.
Idag ska jag plocka blåbär och äta upp min b&j.
På torsdag fyller bror min år, vilket betyder att jag kommer gå upp ännu mer i vikt.
Nu börjar det bli en sån här ååh-vad-tjock-jag-är-blogg. Men seriöst, jag väger lika mycket/mer än vad min mamma gjorde när hon var gravid med mig!
På lördag ska jag till långhundradubbeln eller vad det hette. Och springa lite, som jag inte gjort sen o-ringen. Ops.
Sen är det skola på onsdag. BLÄ.
Inte nog med det så suger schemat. Och inte fick jag dom lärare jag ville ha.

Men tänk positivt! Det är 8 dagar kvar tills helvetet bryter ut!
Och 12 tills himlen öppnar sig ett litet tag!

Yes!

2 veckor till Coldplay! Underbart!
Imorn är sista dagen här i Finland!
Söndag åker vi hem, båten går klockan 12.00.

15 Augusti ska jag på The Voice med JenniJenniJenni!
Svennebanan spelas konstant på finsk radio, så även jag har börjat tycka om den.

Vad mer?

Jo massvis, men det tar vi sen.
Snart får jag sova i min egna säng!

Och ja just det,
Kommer ni ihåg min plan för att gå upp i vikt?
Den har funkat, alldeles för bra, på fel ställe. Come-back till orienteringsvärlden ett tag kanske?


Puss, ses


RSS 2.0