Ballonger under ögonen..

.. har jag gått runt med hela dagen. Är så trött! Så jag ska duscha och sen sova efter jag skrivit klart det här.
Och jag hoppas verkligen att mina pengar kommer imorgon, för annars har jag ingenting till Rimbo, som det för övrigt bara blir Madde och jag som åker på, Jennifer ville inte och Karo kunde inte. Men vi ska väl ha lika kul ändå! Har redan bestämt vad jag ska ha, haha, kanske strumpor, pizzaslice, godisremmar! och så är jag sjukt sugen på kolor, så kanske blir såna också. Är väldigt sugen på godis den här veckan. Måste vara efter långhelgen som jag tjockade i mig en hel del.

På mediekommunikationen började vi med APU grejer. Världens längsta informationstal från läraren med bara samma sak hela tiden. Och sen fick vi en kvart till att söka företag. Och det ska vi fortsätta med imorgon. Måste fixa APU-plats nu!
På svenskan var inte läraren där *Suprise* så vi hade nån gullig kille med söt dialekt som satte på världens tråkigaste film åt oss. Korpen Flyger hette den. Sämsta jag någonsin sett.
Och sen åkte jag till Märsta för att gå till tandläkaren. Och det tog typ 2 min, inga hål eller något annat skit som vanligt.
Och sen dess har jag varit hemma. Borde ta itu med alla uppgifter jag har att göra. Men det får väl vänta till helgen antar jag, för idag orkar jag verkligen inte.

Så ointressant inlägg! Men jag är trött så jag skyller på det.
Ses!


Tisdag/fisdag

Jag orkar inte med dom här förutfattade meningarna, låt mig hålla på med vad jag vill. Jag vill inte alltid höra dina åsikter.

Tisdag idag, och det betyder samhällskunskap, jag hatar samhäll. Jag klarar inte av hans arbetsuppgifter, jag klarar inte av honom. Ja mår dåligt av det. Har två att göra. Får nog plugga en hel del i helgen, har ju matte till måndag också.

Idag ska jag skriva ihop en ansökan, imorn ska jag bara sova. Och torsdag är det Rimbo marknad! :) Ses vi där?


Massor av vill ha.







(Fast utan pälsen, men den kan man ta bort)





Plus en skjorta från mq!
Blir nog en shoppingrunda när pengar rullar in!
Det här var allt jag orkade skriva, kommer väl nån sorts genomgång av vad som hände igår och förrgår senare.

Igår.

Åh ja! Ledig idag igen, svårt att beskriva hur underbart skönt det är, men jag tror att ni förstår!

Lyckad kväll igår, åkte hem rätt tidigt eftersom jag ska iväg idag igen, sen när blev jag en så upptagen människa?

Har kommit på att ju mer jag packar ner idag, desto mer måste jag bära på i sthlm, blä.
Och Johan har inte svarat än på mitt sms om vad man ska ha med sig, knepigt!

Snart ska jag äta lunch, sen ska ja ringa ett ställe om apu (Det skulle vara så jäkla bra om jag fick, typ världens mest perfekta ställe för mig att vara)  OCh sen ska jag tjocka i mig glass, har köpt rocky road, Mmmm!
Och sen gäller det väl att packa, träna (kanske)(jäkla träningsnarkoman jag blivit den senaste veckan) och sen invänta nea som kör tuff-tuff bil till enköping!

Johan svarade, det finns madrasser där! Det gillar jag! Så nu gäller det atg välja mellan lakan och sovsäck, för det finns inga täcken.

Nu vill jag ha luuuunch!
Hejsvej!

Torsdag : [#Ledig]

Asså min mage! Den håller fan aldrig käften, blir galen!
Måste vara laktos, annars blir jag arg. Men nu kan jag inte testa längre eftersom mina nya tabletter innehåller laktos, hur bra är inte det?

Snart måste jag göra mig klar och dra till bussen, tar sån jävla tid att åka in till uppsala.
Jag tar iallafall bussen som går 14.30, och jag går ner till bussen så måste jag gå typ 13.30 (Ja jag är seg) och då tar jag tåget som går 14.57, Ungefär 15.15 borde jag vara i uppsala om det inte är något krångel. Sen ska jag till stadshuset och ta buss nummer två till värnlundsgatan och sen gå en bit för att komma hem till karo. Där väntar filmkväll.

Imorn ser jag att jag är anmäld till RM, men jag har väl fan inte anmält mig? Jaja, jag ska inte dit iallafall. För jag ska till Enköping. Det är bestämt nu.
Sen från Enköping in till Stockholm blir det på lördag, träffar mie.
Sen på söndag kanske jag får vara hemma?

haha

Mitt personliga meddelande på msn är "För idag kändes det ganska bra att springa"
Och x antal personer skickar "Har du varit ute och sprungit!? :0"
Haha ja! :)

Tisdag!

Jappjapp, helt okej dag, lite sura miner, men ja, så får det väl va då. Orkar inte ta det just nu iallafall!

Annars stressade jag iväg till träning som jag fick reda på att det var nån sorts tävling. Resultaten ligger ute på Winsplits, jag fick feting bra tid! Så nöjd! 15,42 på typ 2 km är bra! Förlåt nea, men jag slog nea med 59sekunder! Det har vi väntat på länge allihopa! Boris var jättenöjd med mig och det känns hur skönt som helst! Äntligen gör jag något bra! Och jag var bara 12 sekunder efter Amanda, så hade inte mina fötter känts som blyklumpar i mitten av banan som var omöjliga att rubba, så kanske, kanske att jag hade slagit henne. Men så får man inte tänka! 12 sekunder efter är ändå hur bra som helst!

Nu vart det väldigt mycket orientering i en stor klump, och jag ska fortsätta prata orientering.

Linnea bjöd med mig till Enköping på fredag kväll, vilket låter hur kul som helst! Men Boris ringde precis och sa att han jätte jätte gärna vill att jag ska vara med för att det är så några som anmält sig och då får man inte dela ut RM-plakett. Men jag vet inte, jag är tvungen att välja den dagen med.
Varför händer allt på samma gång?

Dubbelbokad

Vad är oddsen?
Jag är dubbelbokad på torsdag!
Två filmkvällar, på samma dag, vad är oddsen för det?
Den ena medd Karo, Jennifer, Madde, Magnus och Danne. Kul helt klart, fast det skulle bli sagan om ringen, och dom filmerna är inga favoriter.
Den andra med nya klassen, vet inte rikttigt vilka, men det känns också viktigt att vara med på för att inte hamna utanför sen!

Gaah, hur gör jag?

Glass of water

Jaha, måndag, matten gick bra! Jag ligger före planering! Det gillar vi!
Samhällskunskapen är förjävlig! Kan inte ett skvatt och han kommer med massa små uppgifter hela tiden som måste vara klart på hur lite tid som helst! Hela klassen gick emot Clas idag för vi ville ha mera tid, och vi fick en kort lektion till, TACK SÅ JÄVLA MYCKET. Annars skulle den vart inne imorn, vi har inte ens börjat på den. Dumma lärare!
Sen lunch, fiskbullar, blää, åt lite flingor istället, men sen drog Mostafa till mcdonalds och köpte cheeseburgare till mig vi åt!
Sen engelska, gjorde ingenting, gick igenom kursplanen.
Sen åkte madde och jag till centralkonditoriet, gud så gott! Och billigt! Fast man kunde inte sitta där inne, men vi gick till konsert och kongress och satt där! Och pratade massa girl-talk! Så mysigt :)

Snart ska jag nog äta!
Potatisgratäng som jag gjort, tzatziki som jag gjort och sen nån köttgrej som jag inte gjort! Mums!

Dagens!

Ja vad gör jag nu?
Lyssnar på musik, gör matte inluppen! Går åt helvete förresten! Kan inte, men det får bli som det blir.
Annars då?
Jo jag har vart ute och tränat! Cirkus 3km på 19 min! Inte så dåligt!
Något mer?
Gjorde mat, potatisgratäng nån köttgrej och tzatziki och såna fina grejer! Men tända ljus och nyplockade blommor på bordet. Japp jag plockade blommor när jag var ute och sprang!


Ganska bra dag för att vara en söndag!
Pusshej

Kvällens outfit

Inge outfit bild. Men en lista!

- Svarta tofflor
- mina bruna ben (bruna för att vara jag)
- Mina Frank Dandy boxer trosor
- Vit/genomskinlig tröja med texten "You have to kiss many frogs to find a prince!" 

Det var allt, och jag älskart!  

Kort skolvecka framöver!

Ja, det här är ju egentligen den veckan som jag skulle vart och stekt i Italien, Spanien eller Frankrike. Men så blev det inte. Istället har jag en matte inlämningsuppgift jag inte fattar ett skit av att lämna in imorn, prov i mdk på onsdag, och läxa i engelska (som iof redan är klar och inlämnad) till på tisdag.
Och sen torsdag och fredag är jag ju ledig! Såå skönt! Fast jag måste banne mig hitta på något, den här helgen har gått såå långsamt och jag tror jag döör av vad tråkigt jag har.
Men långhelgen ska nog gå rätt fort :)
Torsdag kväll blir det förmodligen myskväll hos karo, fredag är det natt RM om jag känner för att åka på det. på lördag ska jag och mamma in till storstaden för att träffa Mie, och söndag vettefan vad jag gör! Vilar kanske!

Förstår att ni med spänning väntar på min recension av nya chips-smaken Sourcream och Bearnaise, och jag ska inte låta er vänta längre!
Dom är riktigt goda! Ny favorit helt klart! Fast jag märker inte av någon smak av bearnaise en det är ändå en superhit! Testa den.

Nu sitter jag här med nyinskaffat spotify, ostädat rum och en hel hög med handtvätt som måste göras.
Och min blomma håller på att dö, fan.

Måste fixa en bild till gk:n också, jag vet hur jag vill att den ska se ut. Men jag tror inte resultatet blir så.

Freheedag! :D

Vilken jävla skitbörjan på den här dagen!
Mitt tåg- och busskort gick visst ut igår. Det kom jag på när jag står på arlanda 5min innan tåget går.
Var tvungen att köpa biljett, 78 kronor! Vilket jävla rån!
Men! Deras maskin krånglade, så dom fick inte ut nån biljett, och han i kassan visste att jag skulle med tåget som gick vilken minut so helst, så jag betalade 78 kronor med kortet, men fick 78 kronor i kontanter av honom för att kunna betala på tåget. Men jag planka, busig som jag är. Och på bussen ville han inte dra mitt kort så då kunde jag smita undan igen! 
Och sen på väg hem sket jag i bussen och åkte moppe med Mofasa/Mostafa/Musse, så läskigt! Men väldigt roligt!
Och sen på tåget "råkade" jag skrapa bort datumet, så när konduktören kom och kollade och påpekade att hon inte kunde se vad det stod sa jag att det förmodligen var sista dagen idag. Så jag slapp betala då med :)

Så oj vad jag planka hela dagen lång! Ber om ursäkt till ul och sl!

Nu sitter jag ock pratar med Alrik och kollar idol.
Snart ska jag öppna förmodligen min nya favorit chips-sort. Om den är god.
Det är iallafall Sourcream och Bearnaisesås smak! Kan det bli mer mig eller vadå!

Jag <3 Bea
Pusshej!

Fredag

Och det vart ingen kjol igår, jag såg tjock ut i den.
Och nej ni behöver inte skriva "du är inte alls tjock!!!!" för det vet jag redan.

Bra vecka!

Riktigt rysligt bra vecka!
Älskar gk-grenen! Inte på grund av själva gk:n, en oj vilka människor, hade det riktigt bra idag! Och igår, jäklar vilken idrottslektion alltså! Galet bra!
Känner till och med samhörighet med b-klassen! Dom är galet bra dom med! Men dom var inräknade i allt jag sa, så ja.

Nu ska jag sova, imorn har jag sovmorgon, Godnatt!

Tävling

Jag är med och tävlar på micromiss.se.
Ett läppglans i form av ett fabergéägg.

Tillägg

.. Jag fick 300 kronor, hoppas jag får sluta tidigare från engelskan så jag hinner kolla kjolen!

Onsdag

Kom försent imorse, inte likt mig.
Men när jag kom ut ur hissen till perrongen stod tåget inne! Med en dörr öppen (dörren längst bak där konduktören stod) Så jag trodde att jag hade hunnit och började trycka febrilt på knapparna. men nej, konduktören Sören flinar och åker iväg. Jag hade hunnit så lätt om dom bara släppt på mig!
Men jag missade lite av mediekommunikationen, som gick ut på att vi kollade på det vi gjorde förra gången och fick massvis med kritik från både lärare och elever, skitämne det där.

Sen fick vi reda på att vi inte hade nån Svenska, och jag var den enda som var glad för det!Men vi pratade med Fredrik och fick vara med på idrotten med Tryck och digitalt skapande(eller vad man nu kallar dom) och slapp den tre timmar långa hålan och fick sluta tolv istället!
Så perfekt eftersom jag skulle träffa nea efteråt, och hennes enda lektion var inställd så hon kunde vara i Uppsala klockan ett!
Vi letade efter nånstans att fika, vi gick till café genomfarten, fast det var stängt. Sen till Café 018. Dyrt. Sen påväg mot Waynes träffar vi Pontus, och han prata om massvis med ställen att fika. Men vi gick till Waynes iallafall. Jag åt Daimtårta, en liten bit för 32 spänn! På Ikea kostar en hel tårta 29 och nittio! Men jaja, det fick väl vara så.
Nu ska jag fråga pappa om jag kan få 300kronor och då ska jag åka och kolla på en kjol imorn! Fast det kommer jag inte ha tid med, så på fredag kanske!

Och det känns som hela världen ska iväg på USM i helgen, jag vill också vara liten! Men dom får väl ha kul utan mig i Halland då.
Nu har jag pratat klart jag lovar :)
Engelska prov imorn! Puss!


Hej allihopa!

Jag mår bra nu, svackan är över. Tjohej!

När vi skulle gå och rösta på bästa affischen (gk) idag så var röstningen över, och man kunde se vilka som gått vidare, och gissa vems som var med i finalen! Min! Kan inte fatta de, helt sjukt roligt, nu vann jag ju inte, men madde och jag säger att jag kom på andra plats (första platsen blev delad) Och min hängde liksom som trea. Jättekul iallafall!

Och nu måste jag skramla fram lite pengar om jag ska kunna fika med nea imorn, dom är sluut, måste in på mq en sväng och kolla en kjol också, fast den har jag inte råd med nu. Nordea säger att jag har 45 kronor kvar. Inte bra någonstans.

Nu ska jag äta äppelpaj, mums!

Trasig

Jag tror jag går sönder. det mesta har fallit på plats.
Hur kan du göra så? Hur kan du säga så?

Okej om du vart ärlig, nu är det inte helt okej.
Hoppas du mår bra av det här.

..

Förvirrad till tusen.
Allt är som vanligt igen, och jag har börjat skylla allt som hänt på mig själv. Vill veta sanningen nu.




Wake me up when september ends.


...

Listen to your heart, before, you tell him goodbye...

Utan minsta promill, står jag still.

Jag dansar aldrig nykter någonstans
aldrig inte en chans
att jag dansar nykter
kallat´t undanflykter
om du vill
Utan minsta promill
står jag still




Estetisk verksamhet suger, skittråkigt, och jag är jättedålig. Skulle rita tre kroppar tills imorn, och jag gjorde det faktiskt! Om man nu kan kalla det kroppar, ser förjävliga ut. Stackars människor.
Två av dom ser exakt likadana ut, ena lite fetare bara.
Sen försökte jag mig på en kropp i rörelse, stackars lilla ballerina!

Men jag satt iallafall och ritade dom!
Och jag fick sluta tidigare idag, Maria är sjuk! Och det var hon i tisdags också, så skönt!
Och när man åker tidigare tåg finns det många att prata med, det gillar vi!

Imorn är det sovmorgon! Ska kolla med mammsen och pappsen om jag får skjuts, annars får jag sitta i skolan en halv evighet.

Pusshej!


Tävling

Är ju med och tävlar igen nurå.
Om underkläder på Minnies.se.
Skulle lägga in en bild men det funkar inte.

Gaska upp dig nu!

Nu är jag trött på det här. Så ska ta upp lite ytliga grejer nu istället, och inte bara massa blä.

Punkt nummer 1 : Jag har hittat ett par skor som jag ska köpa.
nummer 2: Imorn ska jag på teater, ska se hairspray.
3: Jag ska snart gå och ducha.
4: Guitar hero 5 kommer ut den 9:onde! Med en coldplay låt!
Närmare bestämt den här låten:



5: Samhäll suger och Clas är nya Kaplan.
6: I helgen ska jag orientera, ja så får det bli.
7: ja har ont i magen.
8: Jihde är söt, para ihop honom och tobbe så har ni världens idol-programdunderledare!
9: Madde och jag hade kul på ikea igår, och min supertjusiga man.
10: Jag fick två blommor av mamma igår, ska lära mig ta hand om dom, *gulp*
11. Ikväll sänds ett nytt avsnitt av 90210 i amerikatt. Så imorn ska jag kunna kolla.
12. Jag ska rita tre kroppar till på fredag, suck
13. Imorn är det idrott, bajs.
14. Just nu är det något crazy program på 4:an äckligt.
15. Jag rabblar bara upp massa skit nu.
16. Jag behöver pengar.
17. Nu ska jag duscha.


Imorn är det äcklig mat i skolan, blodpudding och potatisbullar. BLÄ (så fick jag med det iallafall)

Blä

Varför känner jag mig så olycklig?

PS

Har blogg.se börjat fungera som det ska? Jaja, har jag missat att svara på någon kommentar så får ni slå mig, eller säga till så svarar jag på det! :)

Och varför känns det som att jag måste packa?

Och varför gör jag allt i min makt för att slippa skriva insändaren?

Mycket prat om insändaren jag vet, men den är typ hela min värld just nu, förutom dom där jävla drömmarna.

Och blää är nog mitt mest använda ord den här veckan. Så vi tar det en gång till.
BLÄÄÄÄÄÄÄ


Det här är så fint.

Äntligen hittade jag lite positivt i mitt liv. I mina coldplay bilder.  Men på något sätt känns det som att jag inte vill lägga ut dom här, men va fan, ni måste ju också få se något av det finaste i världen eller hur?



Jag har dålig koll på vad dom heter, men fint är det.
Förresten ser ni typ världen gulligaste Security där nere till vänster.
Och det är inte för utseendet utan för att han var så snäll och glad! Aldrig någonsin sett det på någon konsert innan!



Söta fotografer framför oss, även dom väldigt glada. Fast dom hade vart sötare bakom oss, men ändå.
Observera att här har jag inte ens zoomat nånting, (så nära så nära fast ändå så långt bort!)



Fick typ inga bra bilder under Yellow, var nog för upptagen med att slå upp ballongerna i luften.



Åh visst är han fin? Ni kanske inte ser så bra, vet inte hur stora bilderna blir.



Ja så här såg det ut, långt bak men ändå hur bra platser som helst!



Sen massa suddiga hopp och dansbilder på honom, dumma kamera att inte ta skarpa bilder.
 Under Viva la Vida förresten.



Sen vart han trött, och publiken fortsatte hur länge som helst med Oooaooohhh ända tills han ställde sig upp igen! (Som om ni bryr er, eller fattar, man måste vart där tror jag nog.)



Tror dom säger tack och adjö här, på låtsas alltså. Dom skulle bara ut på en mindre scen mitt bland folket, det här är förresten efter The Hardest Part, som vakterna förstörde totalt! Inte glada vakten, men nån stor biffig neger kärring (jag får säga så ja) började gapa om hur dom skulle få dom till scenen, började dra snören genom publiken, pch ställde upp 30 vakter framför oss. Blä. Den låten som är så fin!



Alla tar upp kamerorna under vilken låt? Rätt! Fix you såklart!



Dålig bild, men Chris vid pianot, och man skymtar trummorna, låten är fortfarande Fix you! <3



Måste vara bästa bilden någonsin, ja jag gråter nu, skyller på förkylningen och andra faktorer, men fasiken såfint!
Låten? Självklart Lovers in Japan!
Fjärilar över hela stadion, Chris med sitt paraply, mmm.. Kan det bli bättre?

 

Bara för att poängtera hur glad vakten var, han försökte hålla masken men det går bara inte!
Förresten ligger mina fjärilar i pressen(tour booken) just nu, för att bli platta, orkade inte hålla dom raka och fina som alla andra, jag mulade ner dom!

Jag vet att det börjar bli många bilder nu, men jag kan inte välja vilka jag ska lägga ut!



Tack och hej! (På låtsas, nu kommer extranummrerna!)



Mm. Så fint, kolla fjärilarna som ligger döda!



The scientist eller Life in technocolor, skulle tippa på det sist nämnda.



Så underbart! Vet inte varför men jag vill bara säga tack! Så TACK!

Och efteråt köpte jag mig en tischa (ett måste, har en liten samling) och sen faktiskt en tour book, första gången jag köper en sån, och det är så värt!
Sen fick man sig ju en cd också, men det visste jag sen innan, plus att dom redan delat ut den på nätet. Men såklart man ska ha äkta varan!
Men dessvärre var skivorna slut vid våran utgång, så vi var tvungna (frivilligt) att springa runt stadion, och vad hittar vi? Jo ett gäng glada vakter! Och dom hämtade så snällt och fint en hel packe med skivor, men jag tog bara en.




Nu känner jag mig lite glad igen, men nu kom jag på att jag fortfarande inte ens har börjat på insändaren, snälla gud gör mig febrig till imorn, Amen.


Igen..

Det visade sig att vi inte alls ska åka nånstans, bläääääääääääääääääääää.
Jag som duschade och allt.

Vad ska man hitta på då då.

Söndag

Jag har så jäkla mycket att göra idag! Känns det som. Men jag har inte börjat med något, så jag hoppas jag blir jätteförkyld till ikväll, gärna lite feber, istället för min fjantiga halvförkylning som gör att man inte kan göra något roligt men ändå gå till skolan. BLÄ. Men får jag feber får jag vara hemma, nån som har tips på hur man får feber på ett oskyldigt sätt?

Jag måste iallafall skriva en insändare på en till två sidor om gud vet vad, det har jag iallafall glömt bort vad det var man skulle skriva om, suuuuck.
Och jag har för mig att vi fick nån engelska läxa, men jag kan verkligen inte komma ihåg vad där heller.

Sen behöver jag duscha, usch vad äcklig jag är just nu, men ingen är hemma så jag får vara äcklig.

Sen ska jag kanske iväg på bio ikväll, sitta och snyta mig i biostolen. Ice age 3 står på schemat iallafall, om det börjar regna alltså. Annars skulle vi inte åka. Och så ska vi köpa blommor, jag ska tvinga till mig ett bonsai-träd! Och nån blomma som gör frukt eller nåt sånt, typ såna där gulliga paprikor! Men dom kommer ju hinna dö iallafall, har inte lyckats med nån blomma alls. Hade en liten liten kaktus en gång, den växte, men den växte krokigt, och så hade jag ner den på golvet hela tiden, så jorden försvann ur den lilla lilla krukan. Så jag slängde alltihop. Tålamod är inte min starka sida.

Annars är det en bara lite mer än en månad kvar till Halikko, och jag måste faktiskt träna, (hur många gånger har jag inte sagt det?) Och jag hoppas så jäkla mycket att jag bor med nån jag vill bo med i hytten, förr om åren har min mamma inte velat släppa dit mig själv så hon har följt med och delat hytt med mig, men i år är jag ensam. (jippie!) Men jaja, får väl spela sjuk och sga att jag inte kan åka med om jag blir tvungen och bo med nn jag inte vill. Hihi, nejdå.

Och dom där jävla drömmarna förföljer mig hela tiden! Ge mig något nytt att drömma tack, fan ta dig.
(Ja jag har typ jordens, nej universums värsta vecka, eller ja snart är det väl två veckor, hata)

Märks det att jag har tråkigt eller?

Skitdag

Jävla skitdag, jag ska åka hem och dö. hej negativ inställning!
Åt helvete, hejdå

Pumpa

nu ska jag göra mig en till macka, krypa ner i sängen, läsa några kapitel i boken Sushi for beginners av Marian keyes, och kanske rita sista ansiktet, göra engelska läxan och absolut inte sitta framför datan!

RSS 2.0